Muller PT voor en na foto Estor

Estor

Bouwkundig engineer

Voor mij is Roeland een geschenk uit de hemel, serieus ik had mij geen betere trainer kunnen wensen. Zo ver als hij me gebracht heeft, of eigenlijk, zo ver als wij samen zijn gekomen had ik van te voren nooit kunnen bedenken.

Heel bescheiden doelstelling

Toen ik Roeland leerde kennen had ik eigenlijk maar een heel bescheiden doel, ik wilde “wat” afvallen en een “iets” plattere buik, meer was niet nodig. Inmiddels zijn we al heel wat doelen verder en heb ik een ontwikkeling door gemaakt die menigeen af en toe verbaasd doet staan.

Fitheid en pijnvrij lichaam

Fitness, trainen, krachttraining, hoe je het ook wil noemen is meer dan alleen afvallen of spieren bouwen. Het aller mooiste van trainen voor mij is de fitheid die erbij komt kijken, een pijn vrij lichaam. Ik had nooit gedacht dat het mogelijk was. Bijna 20 jaar lang heb ik altijd een zeurende pijn in mijn onderrug gehad, ben er zelfs een paar keer doorheen gegaan en na een paar maanden trainen stapte ik op een vroege ochtend uit de auto na een lange rit naar werk en ineens had ik het door… geen pijn.

En wat een fitheid voelde ik tijdens de korte wandeling van de parkeer garage naar mijn werkplek. Nog nooit had ik me zo sterk gevoeld.

Beperkingen 

Tijdens de eerste training kwamen heel gauw mijn beperkingen naar boven, immobiliteit, foute houding en een beschadigde linkerschouder. Heel veel oefeningen kon ik gewoon niet, sterker nog, ik kon niet eens de beweging uitvoeren, laat staan de oefening. Een simpele heup beweging was totaal onmogelijk mij, nu is deadliften 1 van mijn favoriete onderdelen. Roeland heeft mij hier meer dan uitstekend in begeleid en heeft mijn mobiliteit gigantisch vergroot en nooit heeft hij zich laten tegen houden door mijn beperkingen. Kon ik iets niet, dan verzon hij een andere oefening en voordat ik het doorhad kwamen we weer terug bij de oorspronkelijke oefening en dan lukte het me wel. Roeland snapt een lichaam en weet hoe hij ermee om moet gaan.

Muller PT foto Estor rug

Muller PT foto Estor 1

Proeftrainen?

Kom eens kennismaken en in een vrijblijvend gesprek kijk ik samen met jou wat de mogelijkheden zijn.
Scroll naar top