MISSIE

"Mensen motiveren hoe ze op een bewustvolle manier kunnen omgaan met training-voeding-mindset-rust, zodat er verantwoord en duurzaam het doel kan worden bereikt."

Dat is mijn missie.

VISIE

Als ik kijk naar de mens dan is dat niet in delen maar als een totaalpakket. Het totaalpakket waarbij iemand zijn leefstijl wil verbeteren doe ik aan de hand van de 4 prestatie bevorderende pijlers: training & beweging, voeding & suppletie, mentale weerbaarheid (mindset), rust & herstel.

Deze 4 elementen horen als een eenheid te werken en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je merkt snel genoeg als je niet goed hebt gegeten dat je niet voluit kan trainen. Ditzelfde geldt voor als je slecht hebt geslapen of als je niet geconcentreerd bent. Ik streef ernaar om alle elementen zo goed mogelijk in balans te brengen, zodat het als een eenheid gaat werken.

Kernwaarden

Doelgericht

Focus

Doelgericht

Wij staren ons niet blind op alleen het einddoel maar we zorgen voor focus op hetgeen dat gedaan moet worden om er te komen.

Geen grappen maar stappen.

Kennis

Verstand van zaken

Kennis

Ik leg je precies uit wat je moet doen en waarom. Zodat jij snapt waar het om gaat, je het maximale uit je trainingen haalt en je veel meer gemotiveerd bent.

Kennis is macht, bij ons is kennis kracht.

Humor

Trainen met een knipoog

Humor

Trainen is een serieuze zaak maar er mag ook gelachen worden.

Lachen is immers goed voor de buikspieren.

Balans

Balansdagje

Balans

Als je je goed voelt, train je ook beter, krijg je betere resultaten. Voor ons is balans tussen mentaal en fysiek belangrijk.

Want alles is met elkaar verbonden.
Muller PT krachttraining

Klaar voor de volgende stap?

Maak vandaag nog een afspraak en kom trainen in de studio!

Scroll naar boven
Begin met chatten
Wil je meer weten?
Hey! Waarmee kan ik je van dienst zijn?