727A8A58-6156-4534-BA3E-7A8A15A92DF9

MULLER PT

Muller PT is opgericht in 2016 en de studio is van scratch opgebouwd. Er was destijds een locatie van 50m2 en wat basismateriaal. Door creatief om te gaan met de middelen die er waren kon ik mijn eigen personal trainingen geven. De ruimte en middelen zijn inmiddels flink toegenomen maar de normen en waarden zijn nog steeds onveranderd. 

Lees meer… 

Mission statement

Bij Muller PT geloven we in persoonlijke aandacht, doelgerichte aanpak, praktische kennisoverdracht en balans tussen lichaam en geest. Dit verpakt met een juiste dosis humor is waar wij voor staan en wat ons motiveert om aan jou over te brengen. 

Lees meer… 

Wake up. Kick ass. Repeat.

MOOOF

Muller PT heeft een studio bij MOOOF in Den Haag. MOOOF is een community voor muziekdans en sport. Aangevuld met (para)medici en alle diensten die de gemeenschap sterker maakt. Het is een unieke en bruisende hub van bedrijven middenin de Binckhorst in Den Haag. 

Sinds de start in 2013 is MOOOF uitgegroeid tot een echt dorp met een kleine 200 nieuwe en bestaande bedrijven. Van hip-hopstudio’s tot martial arts, van rollerskatebaan tot opera, van fysiotherapeuten tot een werkplaats voor muziekinstrumenten. Tot de MOOOF community behoren zelfs een uniek Frans restaurant en een kapper. We hebben het allemaal. What MOOOF’s you?

MOOOF-voor
MOOOF-768x513

JA IK WIL OOK TRAINEN!

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met mij op.
Scroll naar boven
Begin met chatten
Wil je meer weten?
Hey! Waarmee kan ik je van dienst zijn?