Voor en na foto van Mylene bij Muller personal training

Mylene

SOCIAAL Ondernemer

Vroeger kon ik eten wat ik wilde maar nu was ik al een aantal jaren steeds een beetje zwaarder aan het worden en dat zat mij heel erg dwars. Vooral toen ik mijzelf zag op mijn afstudeerfoto, een moment waar je eigenlijk heel trots op mag zijn. Toen ik naar mezelf keek werd ik heel verdrietig en toen besefte ik dat er echt iets moest gebeuren. 

Personal Trainer

Ik was op zoek naar een personal trainer omdat ik stappen wilde maken. Vanuit mezelf zou ik niet regelmatig naar de sportschool gaan dus ik wilde iemand die als een stok achter de deur zou fungeren en mij goed kon begeleiden. Ik was alleen niet op zoek naar een drill sergeant omdat ik weet dat het op die manier mij niet zou motiveren. Het tegenovergestelde juist. Toen ik Roeland tegenkwam heb ik dat ook aangegeven. Ik wist niet wat wél zou werken maar we zijn gewoon begonnen. 

Voeding

Hij heeft mij vanaf het begin meteen mijn eten laten bijhouden via een app op mijn telefoon. Eerst gewoon wat ik al at en later moest ik onder een bepaald aantal kcal blijven. Zo leerde ik stapsgewijs over voedingswaarden, kcal en porties. Ik dacht altijd dat ik best gezond at maar dat viel vies tegen. Door zelf op onderzoek te gaan, veel vragen, voedingslabels te lezen en uitzoeken, leerde ik mijn eigen maaltijden samen te stellen. Heel fijn voor iemand die graag van lekker eten houdt en graag kookt. 

Veel geleerd

Het trainen ging ook goed. Ik trainde twee keer in de week maar moest nog zo veel leren! Mijn houding, uitvoering en conditie moest vanaf de grond opgebouwd worden. Ook had ik totaal geen idee welke spieren ik moest gebruiken. Roeland legde precies uit hoe ik het moest doen en begeleidde mij per oefening tot het goed ging. In de zomer deden we ook buiten oefeningen en gingen we bijvoorbeeld met een bal oefeningen doen. Ik vond mijzelf altijd een kneus met dat soort dingen, geen hand-oog coördinatie en Roeland leerde me door middel van techniektraining dat ik nog best wel wat kan. Na twee maanden wilde ik zelf drie keer per week gaan trainen. Stappen maken! 

Afgevallen en een wasbordje

In zes maanden tijd ben ik dertien kilo afgevallen. Ik heb zichtbaar nieuwe spieren aangemaakt en een begin van een wasbordje. Ik voel me fit, eet gezonder. Ik heb meer energie en ik vind sporten ook echt leuk. Roeland heeft me laten zien dat ik meer kan (dan ik dacht) en mijn doelstelling ‘afvallen’ is nu aangepast. Ik wil nu ook een sportief lijf dus daar gaan we nu mee aan de slag. 

Smokkelen 

Voor mij was de manier van begeleiden heel waardevol, het heeft ervoor gezorgd dat ik sporten leuk ben gaan vinden. Roeland heeft een enorme kennis op gebied van sport, trainen, voeding, herstel enz. Hij is niet iemand waar je komt voor de gezelligheid of waar je ‘kan smokkelen’. Hij ziet alles, spreekt je aan waar nodig en dat heeft als gevolg dat je ook echt je doelstelling haalt maar je moet het wel zelf doen. Dus als je serieus aan de slag wil, dan moet je bij hem zijn. 

Zoals hij zelf altijd zegt “Geen grappen maar stappen!” 

Proeftrainen?

Kom eens kennismaken en in een vrijblijvend gesprek kijk ik samen met jou wat de mogelijkheden zijn.
Scroll naar top