Geen grappen maar stappen!

Personal Training

Een personal trainingstraject is meer dan alleen een training. Ik leer je om bewust te worden hoe je een gezond en sterker lichaam kan creëren én kan houden!

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een persoonlijk intakegesprek help ik je om een concrete doelstelling te stellen. Afhankelijk van je doelstelling en beginsituatie zal ik de training vorm gaan geven. Daarna gaan we op basis van een langetermijnvisie een periode van minimaal 3 maanden aan.
In die periode kan je minstens 1x tot maximaal 3x per week bij mij trainen, hierbij worden de trainingen specifiek voor jou samengesteld. Elke les duurt minstens 60 minuten tot maximaal 90 minuten.

Ik geef je advies omtrent je voedingskeuze en geef zonodig sturing met een op maat gemaakt schema. Elke week evalueren we op het proces en kijken we vanuit de pijlers (training, voeding, mindset en rust) hoe we stappen kunnen blijven maken. Ook naast de trainingen wordt je gestuurd met (huiswerk) opdrachten, want training is één onderdeel van het geheel zoals je al hebt gemerkt. Al je ontwikkelingen worden bijgehouden zodat we op de hoogte blijven van jouw progressie.

Duo Training

Personal training met een vriend of vriendin?

Duo PT is geschikt om samen het gewenste doel te bereiken. Met iemand erbij word je al snel gemotiveerd om aan de slag te gaan. Ook vallen de kosten voordeliger uit dan wanneer je individueel wordt begeleidt.

Voorwaarde is wel dat je traint met iemand van (ongeveer) hetzelfde niveau.
Uit praktijkervaring blijkt dat dit meer motiveert doordat de prestatiedrang wordt bevordert. Met Duo PT geldt dezelfde aanpak en werkwijze als bij Personal Training. Hier krijg je ook een intake gesprek en worden doelstellingen besproken en een trainingsschema opgesteld.

Hoe gaan we het doen?

Mijn aanpak

Ik geloof niet in wondermiddeltjes en ‘shortcuts’ en ik verkoop ook geen gebakken lucht. Mijn aanpak is gericht afgestemd en transparant, zodat jij precies weet waar je mee bezig bent. Ik ben geen drilmeester die in je oor schreeuwt of een psycholoog die een uur volpraat. Ik luister en observeer aandachtig zodat er echt naar jouw verhaal geluisterd wordt. Ook al is de waarheid soms confronterend, ik zal je van eerlijk en duidelijke feedback voorzien waar je dan ook echt wat mee kan.

Ik zorg ervoor dat jouw potentie maximaal wordt benut waardoor je de trainingen zo effectief mogelijk doorloopt. Er wordt op jouw niveau getraind waarbij ik je leer om goed te bewegen en de oefeningen perfect uit te voeren. We nemen de tijd en streven er naar om jouw mind-muscle-connection (gevoel voor je bewegingen) zo optimaal mogelijk te maken. Met video opnames kunnen we de bewegingen nog beter analyseren, zodat je zelf ook bewust wordt van je techniek.

Kom je er even niet uit met je voedingskeuze, of heb je andere relevante vragen dan kan je mij gewoon bellen, appen of mailen. Ook naast de trainingen ben ik beschikbaar om je te helpen naar jouw doel. 

Geen grappen maar stappen

Maak een afspraak!

Scroll naar boven
Begin met chatten
Wil je meer weten?
Hey! Waarmee kan ik je van dienst zijn?