Sanne Review Muller PT

Sanne

Commercieel Manager

Trouwe klant

Ik train al bij Roeland sinds de opening van zijn studio. Mijn reden om aan de slag te gaan met een personal trainer was vooral om die bekende stok achter de deur te hebben om regelmatig te bewegen en mij fitter te voelen.

Ik heb Roeland leren kennen bij de sportschool waar hij voor de opening van zijn eigen studio werkte, en zijn Rotterdamse nuchterheid en no-nonsense mentaliteit sprak mij enorm aan. Nu, bijna 4 jaar later, train ik nog steeds met veel plezier bij Roel.

Doelen

Behalve het fitte gevoel, had ik niet direct een doel om naartoe te werken. Samen hebben we doelen gesteld, aan het begin met name om mijn kromme houding te verbeteren. Roel zorgt er nog steeds iedere training voor dat ik nèt dat beetje extra uit mijzelf haal. ‘Stappen maken San!’, zegt hij altijd zo lekker makkelijk.

Blessure

Roel weet goed om te gaan met mijn langdurige schouderblessure. Hij luistert goed naar mijn omschrijving van de klachten, neemt de adviezen van fysio en artsen zeer serieus. Hij leest zich verder in, en op basis hiervan in combinatie met zijn kennis, stelt hij trainingsschema’s samen. Alles eraan doen om de boel sterker te maken en te verbeteren, zonder enig risico te nemen. Mijn vertrouwen heeft ‘ie.

Motivatie

Roeland kan streng zijn op een prima manier. Kan je een keer niet? Heb je geen zin? Dan haal je in, want 2 keer per week, is 2 keer per week toch?

Wil je smokkelen? Lukt niet. Hij staat de hele training naast je.

Ga je helemaal stuk bij de laatste ronde? Even doorzetten, want je bent klaar als je gedaan hebt waarvoor je bij hem komt. En als je klaar bent ben je blij dat het je weer is gelukt. 

Proeftrainen?

Kom eens kennismaken en in een vrijblijvend gesprek kijk ik samen met jou wat de mogelijkheden zijn.
Scroll naar top