Voor en na Stephanie

Stephanie

Recruiter

In het pand waar mijn werk zich ging vestigen had Roel een eigen PT ruimte. Voor mij was dat een belangrijke reden om bij hem aan de slag te gaan. De stap naar de sportschool was voor mij net even te groot, maar omdat Roel met zijn studio zo dichtbij zat kon ik het combineren met mijn werk door in mijn pauze bij hem te trainen. Dat vond ik heel fijn want daardoor hoefde ik niet na werk nog eens naar de sportschool.

Techniek 

Ik wilde trainen met een personal trainer met als voornaamste doel om af te vallen en meer te bewegen. Ik heb namelijk geen sportieve achtergrond en door de jaren heen ben ik wat kilo’s aangekomen. Ik wilde ook mijn billen trainen om toch nog mijn vrouwelijke vorm te behouden. In het begin ging ik 2x in de week een half uur trainen. Hij legde alles heel duidelijk uit waarbij hij heel scherp was op je techniek. Ik moest wel wennen aan al die fitness termen want elke oefening heeft een naam en vaak ook in het Engels, maar uiteindelijk leerde ik dat ook. Hij vond het dan ook belangrijk dat ik veel vragen ging stellen zodat ik het uiteindelijk ook zelf zou kunnen.

Lage rugpijn

Ik heb enorm veel geleerd bij Roel, hij heeft mij van mijn pijntjes in mijn lage rug geholpen en mij bewust gemaakt hoe ik zelf kan trainen. Ik ben nog nooit zo sterk geweest als nu. Ik kon bijvoorbeeld nooit een push up doen, nu kan ik makkelijk 10 push ups doen! Na een bepaalde tijd kreeg ik steeds meer kracht wat ik ook merkte in het dagelijks leven. Hierdoor raakte ik meer gemotiveerd.

Laatste kilo’s

Toen Roel naar een andere studio ging, bleef ik ook bij hem trainen. Ik was inmiddels gewend om te trainen en nu ging ik 2x in de week een uur trainen. Ook wilde ik wat meer vet verliezen, vooral bij mijn buik. Met kleine aanpassingen in mijn dieet kon ik bereiken wat ik wilde. Ik ben bijna 20kg afgevallen sinds ik ben begonnen met trainen. Ik ben van maat 38 naar maat 34 gegaan, en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Na twee jaar durf ik nu zelf de stap te nemen om in de sportschool te gaan trainen. Ik vond het altijd fijn bij Roel in de studio, hij is professioneel met kennis van zaken. Altijd netjes en vriendelijk. Hij heeft ook een hele nette studio. Ik zou Roel zeker als trainer aanbevelen.

Proeftrainen?

Kom eens kennismaken en in een vrijblijvend gesprek kijk ik samen met jou wat de mogelijkheden zijn.
Scroll naar top