Succesverhalen

Echte mensen, echte resultaten
Tom Houdijk - voor en na foto
Tom

Chefkok

Na jarenlang te hebben geleefd met overgewicht was ik het zat. Het voelde voor mij alsof ik continue een kind van 4 om nek had hangen, alles werd steeds zwaarder. Toen ik 30 werd had ik er genoeg van, tijd om in beweging te komen!

Lees meer…

Sanne Review Muller PT
Sanne

Commercieel Manager

Ik train al bij Roeland sinds de opening van zijn studio. Mijn reden om aan de slag te gaan met een personal trainer was vooral om die bekende stok achter de deur te hebben om regelmatig te bewegen en mij fitter te voelen.

Lees meer…

Voor en na foto van Mylene bij Muller personal training
Mylène

Ondernemer

Vroeger kon ik eten wat ik wilde maar nu was ik al een aantal jaren steeds een beetje zwaarder aan het worden en dat zat mij heel erg dwars. Vooral toen ik mijzelf zag op mijn afstudeerfoto, een moment waar je eigenlijk heel trots op mag zijn, werd ik heel verdrietig en wist ik dat er echt iets moest gebeuren. 

Lees meer… 

Muller PT voor en na foto Estor
Estor

Bouwkundig Engineer

Voor mij is Roeland een geschenk uit de hemel, serieus ik had me geen betere trainer kunnen wensen.

Zo ver als hij me gebracht heeft, of eigenlijk, zo ver als wij samen zijn gekomen had ik van te voren nooit kunnen bedenken.

Lees meer… 

Muller PT Voor en na foto Tom
Tom

Vastgoed Ondernemer

Ik wilde altijd al atletisch gespierd zijn (lees: not too much spier maar wel fit). Sinds mijn jeugd was ik al actief met sport, voetbal. Echter, naarmate je ouder wordt en begint te werken, raak je afgeleid. Dit zorgde ervoor dat ik lichamelijk langzaam achteruit ging en ik besloot dat het tijd werd voor een andere aanpak. Ik begon te trainen bij Muller PT. 

Lees meer…

Voor en na Stephanie
Stephanie

Recruiter

In het pand waar mijn werk zich ging vestigen had Roel een eigen PT ruimte. Voor mij was dat een belangrijke reden om bij hem aan de slag te gaan. De stap naar de sportschool was voor mij net even te groot, maar omdat Roel met zijn studio zo dichtbij zat kon ik het combineren met mijn werk door in mijn pauze bij hem te trainen. Dat vond ik heel fijn want daardoor hoefde ik niet na werk nog eens naar de sportschool.

Lees meer…

Wil jij ook zulke mooie resultaten boeken?

Wil jij ook een voor en na foto waar trots op kan zijn? Wil je fit worden, afvallen of heb je een ander doel net als Tom, Stephanie of Estor? 

Neem dan contact op! 

Geen grappen maar stappen

Begin vandaag en maak een afspraak!

Scroll naar boven
Begin met chatten
Wil je meer weten?
Hey! Waarmee kan ik je van dienst zijn?