Tom Houdijk - voor en na foto

Tom

Chefkok

Waarom ben je begonnen met personal training, wat was de aanleiding?

Na jarenlang te hebben geleefd met overgewicht was ik het zat. Het voelde voor mij alsof ik continue een kind van 4 om nek had hangen, alles werd steeds zwaarder. Toen ik 30 werd had ik er genoeg van, tijd om in beweging te komen!

Wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd dat ik bewust moest zijn met mijn voeding. Van wat ik tot me neem tot aan wat ik eruit haal qua energie. Ik ben al heel lang chef-kok en ben door Roeland op een hele andere manier naar eten gaan kijken. Ook heb ik geleerd dat je goed je rust moet pakken en dat slaap heel belangrijk is. Dan komen we uiteraard bij het bewegen: hierbij heb ik geleerd dat herhaling key is! Van Roeland heb ik meegekregen om te beginnen bij je middel, je “core” en daarvan uit, uit te breiden. Liever 3 oefeningen perfect uitgevoerd dan 10 veel te snel.

Wat vond je van de werkwijze bij Muller PT?

Heel goed, ik ben me ervan bewust dat er heel veel mensen trainen en dat er heel veel PT’s zijn. Maar met hoeveel passie en energie Muller PT mijn trainingen gaf was heel bijzonder voor mij. Met veel aandacht en perfectie namen we elke oefening door. Uiteraard kwam ik van ver toch had ik het idee dat we elke oefeningen samen deden. Elk onderdeel werd aandachtig doorgenomen voor de les, van hoeveel slaap ik heb gehad tot hoeveel ik had gegeten en uiteraard hoeveel ik had getraind. Ook voor mijn hectische leven als chef-kok met uitschieters van werk qua uren wisten we altijd samen een planning te maken. Hij had totale begrip voor mijn situatie en mijn levensstijl. Die combinatie èn het perfectioneren van mijn houding tijdens mijn oefeningen gaf mij een enorme boost om bergen te verzetten!

Heb je bereikt wat je wilde bereiken?

Zeker, ik kwam binnen bij Muller PT en moest mijn eigen doelen aangeven voordat ik binnenkwam. Ik had 20 kg afvallen in een jaar opgeschreven. Wij hadden dit al bijna in een half jaar bereikt en zoveel meer. Het gaat niet echt om de kilo’s maar om je mindset en je levensstijl en hoeveel plezier je uit het sporten haalt! Ik heb een onwijze basis meegekregen waar ik de rest van mijn leven wat aan heb. Tevens ook onwijs veel plezier uit het sporten en voeding weten te halen. Hiermee heb ik meer bereikt dan ik ooit van tevoren had durven dromen.

Zou je Muller PT aanbevelen, voor wie en waarom?

Ja zeker. Omdat Roeland onwijze kennis van zaken heeft, of het is voor afvallen, herstel, sterker te worden of begeleiding voor gevorderden. Deze man heeft passie en dat straalt hij uit. Als je zelf wilt kan je bergen verzetten met hem.

Proeftrainen?

Kom eens kennismaken en in een vrijblijvend gesprek kijk ik samen met jou wat de mogelijkheden zijn.
Scroll naar top